Начало Други Роб Ван Дам влиза в залата на славата на WWE

Роб Ван Дам влиза в залата на славата на WWE

Роб Ван Дам влиза в залата на славата на WWE
0

Един от най-известните кечисти от близкото минало – Роб Ван Дам ще влезе в тазгодишната селекция на „Зала на славата“ на Световната федерация по кеч – WWE.

Роберт Затковски, както е истинското има на 50-годишният кечист, ще се присъедини към „Клас 2021“. Роб Ван Дам има в сметката си множество титли от WWE. Той е държал титлата на сингъл на организацията, шесткратен континентален първенец е. В сметката му са и европейска титла на федерацията на Винс Макмеън; шампион на турнира „Договор в куфарчето“; шампион на ECW, както и 4-кратен „хардкор“ шампион.

Роб Ван Дам има общо 1792 сблъсъка в развлекателния спорт. Той е спечелил 1174, завършил е наравно в 59 и е загубил 559.

На няколко пъти Затковски си тръгва и се връща в WWE като последният период за най-известната федерация по кеч датира от 2013-2014 година.

Припомняме, че в тазгодишната селекция на „Зала на славата“ на Световната федерация по кеч – WWE влизат Великия Кали и Кейн. Част от „Клас 2021“ са и Моли Холи – двукратна шампионка при жените и Ерик Бишоф – бивш първи генерален мениджър на WWE Raw.