Начало Други Джудистите ни се качват на Белмекен при засилени мерки за безопасност

Джудистите ни се качват на Белмекен при засилени мерки за безопасност

Джудистите ни се качват на Белмекен при засилени мерки за безопасност
0

Националният отбор по джудо се събра в петък на високопланинската ни спортна база „Белмекен“. Представителите ни започват пълноценна подготовка след карантинен период, продължил 2 месеца, заради пандемията от коронавирус.

Всички са били подложени на тестове за COVID-19, а пробите са отрицателни, научи Boec.BG.

Джудоките ще се подготвят на „Белмекен“ в следващия месец. Бойците ще спазват строги мерки за безопасност. Носенето на маски е задължително, няма да се хранят в общите части, а всеки отделно в стаята си. Базата ще подлежи на строга дезинфекция ежедневно.

Националите ни прогнозират, че сезонът ще бъде подновен август месец, а до тогава ще имат достатъчно време за подготовка.

На спортната база в момента е и родният ни елит в борбата.

#ОтговорниВкъщи

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.