Начало Други Един от най-добрите специалисти в света тренира родни таекуондистки

Един от най-добрите специалисти в света тренира родни таекуондистки

Един от най-добрите специалисти в света тренира родни таекуондистки
0

Пет родни състезателки по олимпийско таекуондо се подготвят под зоркия поглед на един от най-добрите треньори в света в този спорт – Драган Йович.

БФ Таекуондо

Ванеса Маркова, Емилия Тасева, Румина Кирчева, Мари Илиева и Ларен-Нур Райчева вече втора седмица са на летен лагер в Сърбия. Тренировките се водят от водещия специалист в това бойно изкуство Драган Йович, както и от други топ треньори от Иран и Испания. Българките имат възможността да се подготвят с над 600 състезатели от над 30 държави.

БФ Таекуондо

В лагера участват много олимпийски, световни, европейски, азиатски, африкански и пан-американски шампиони, с които момичетата от таекуондо клуб „Херея“ могат да премерят сили, а и да научат нови неща. Таекуондистките ни се прибират в неделя. Те ще имат само един ден почивка преди да отпътуват за лагер в Гърция, в който ще бъдат заедно с още 20-сет български състезатели. Това е част от подготовката за предстоящите Европейски първенства в различните възрастови групи, както и Балканското първенство в София през месец септември и Гран При турнира, на който България също е домакин.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.