Начало Други И Мел Гибсън се отдаде на бразилско джу-джицу

И Мел Гибсън се отдаде на бразилско джу-джицу

И Мел Гибсън се отдаде на бразилско джу-джицу
0

За бойните изкуства няма възраст, а максимата потвърди суперзвездата Мел Гибсън. Поредният холивудски актьор, който представя и популяризира бразилското джу-джицу. Преди него това сториха Мики Рург, Аштън Къчър, Чарли Хънам, Гай Ричи и много други.

Истината е, че 63-годишният Мел се е срещал със спорта отдавна.

Тренира с Рорион Грейси за филма „Смъртоносно оръжие“. Последното издание на хита видя бял свят през далечната 1992 година, въпреки че често можем да попаднем на него в родния ефир.

От година насам Гибсън се е отдал на здрави тренировки по бразилско джу-джицу и тай чи. Преоткрива бойните изкуства с помощта на треньора Карлос Машадо.

По-рано този месец можем да го открием в копанията на Витор и Риган Машадо. Актьорът бележи значителен прогрес и отново доказва, че няма невъзможни неща.

Важна е волята.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.