Начало Други Как се играе фентъзи футбол в Palms Bet

Как се играе фентъзи футбол в Palms Bet

Как се играе фентъзи футбол в Palms Bet
0

В света на залозите находчивостта и постоянното бълване на нови и нестандартни предложения е в основата на успеха на всяка уважаваща себе си хазартна компания. Конкуренцията в този сектор е убийствена и при липсата на достатъчно свежи предложения, с които да бъдат „замервани“ потребителите, то печалбите и търсенето неминуемо ще спаднат. Новоизгряващият български букмейкър Palms Bet определено е разбрал какво е нужно, за да се задържиш сред върховите позиции за дълго и със своите любопитни и невиждани досега предложения печели нови и нови симпатизанти. Сред най-новаторските решения, които сайтът предлага на своите клиенти, е опцията „фентъзи футбол“, с която редица от вас навярно вече сте достатъчно добре запознати.

Смесването на виртуалната реалност и действителния живот винаги е печеливша комбинация в очите на потребителите – в конкретния случай футболните фенове. За всеки запалянко е истинска тръпка мисълта да застане начело на някой свой любим футболен клуб, бидейки в ролята на човека, който трябва да взема всички важни решения, които ще определят и начинът, по който даден отбор ще изглежда. Е, такива игри вече съществуват и те не са една или две. Футболните почитатели са добре запознати с играта „EPL Fantasy league”, която дава възможност да съставите свой тим от играчи във Висшата лига, който по един или друг начин да управлявате и водите през всички 38 кръга от първенството. Подобна лига съществува и за българските футболни ентусиасти, като правилата са същите, но включва играчи от родната efbet Лига.

Досега обаче тези надпревари генерално са се приемали единствено като разпускане от натовареното ежедневие и евентуалното предизвикване на надпревара с приятели. Palms Bet обаче се погрижи да инкорпорира тази идея в своя каталог от хазартни оферти и да ви предостави шанс да припечелите на база на добрите си познания. Това се случва в рамките на опцията „фентъзи футбол“.

Правилата на играта са изключително лесни и достъпни. На първо място се изисква от всеки участник да направи залог в диапазона от 5 до 500 лева. Винаги трябва да правите залога си с кръга сума – 5, 10, 20, 50, 100 и 500 лева. С оглед на размера на вложената сума ще бъдете разпределени в стая, заедно с още максимум 9 участника – всяка стая не може да надвишава бройката от 10-ма участници. След като бъдете регистрирани за участие в тази стая, то получавате своя трансферен „бюджет“ от виртуални 10 хиляди лева, с които да привлечете 15 футболисти от родната efbet Лига. Трябва да съставите отбор с 11 титулярни играчи и 4 резерви, като всяка стая важи само за един кръг от шампионата. Ключово е да се спомене, че не може да привличате повече от 3-а състезатели от един и същ клуб, така че правете избора си внимателно.

Стигаме и до наградния фонд – навярно най-дългоочакваната част. Всеки, който успее да триумфира в своята стая, ще получи наградния фонд, който е в размер на 80% от сумата, която всички в стаята са вложили общо. При пълно изравняване на участниците на първите две позиции, то наградата се дели на две помежду им. Разбира се, съществуват и стаи с неограничен брой участници, където наградния фонд се разпределя сред една идея повече хора – 50% за победителя, 20% за подгласника и 10% за бронзовия медалист.

Играта със сигурност ще става все по-популярна, съответно ще привлича нови и нови потребители към сайта на Palms Bet. Новият сезон вече е съвсем близо, така че се регистрирайте и влезте в надпреварата!