Начало Други Какви бонуси ни очакват за новия сезон на ефбет Лига

Какви бонуси ни очакват за новия сезон на ефбет Лига

Какви бонуси ни очакват за новия сезон на ефбет Лига
0

Футболният сезон в родната efbet Лига вече започна с пълна скорост, а това означава, че и вниманието на запалянковците е плътно приковано към телевизорите. Не може да се каже, че и родните букмейкъри не спомагат в голяма степен за доставянето на пълно хазартно изживяване на лоялните си клиенти. В това число може да изтъкнем с приоритет предлаганите от ефбет футболни залози, които освен с чудесни коефициенти се характеризират и си изгодни оферти за още по-големи и благодатни печалби. Става въпрос за един определен бонус, който всяка седмица се раздава и дава възможност на заинтересованите от българската действителност футболни любители да покажат знанията си.

В следващите редове ще разгледаме именно специалният бонус от efbet, посветен на елита в България. Офертата наистина е изключителна по рода си и включва раздаването на 500 лева на трима играчи всеки уикенд, след срещите от родното първенство. След всеки кръг цели трима късметлии ще получат този финансов стимул. Има обаче няколко уловки по пътя към печалбата, както по отношение на получаването й, така и във връзка с условията, при които може да се насладим и физически на средствата.

На първо място, има няколко предварителни изисквания, които трябва да спазим, за да получим шанс да сме сред изтеглените в томболата. От една страна, разбира се, трябва да сме регистрирани клиенти на efbet, съответно да сме разиграли достатъчно средства, за да сме от потребителите с възможност за наградата.

На следващо място, трябва да имаме предвид, че този бонус се раздава основно във връзка с родния шампионат, което значи, че тематиката се върти в тази насока. За да влезе нашият акаунт в томболата на участниците е необходимо да сме направили залог през седмицата, в който да сме включили поне един мач от българската efbet Лига. Това няма нужда да се случи в индивидуален залог – дори напротив. Трябва да сме изградили колонка с три мача, в които да има и един български, поне. Има и хубава новина – колкото сме по-активни, съответно колкото повече залози сме правили в квалифициращия отрязък от време, толкова повече пъти влиза нашето име сред потенциалните печеливши. Тук отново се потвърждава тезата, че късметът обича смелите и търсещите.

След края на уикенда се изтеглят трите имена на печелившите, които вече могат да разполагат свободно с наградата си – 500 лева. Уловката присъства и тук като фактор. Ние не можем да изтеглим тези 500 лева от сметката си, веднага след като сме ги получили. Необходимо е преди това да сме разиграли цялата сума веднъж и чак след това може да извлечем чистата стойност на печалбата си. Това „развъртане“ трябва да стане в рамките на един месец, иначе губим правата си върху бонуса и той отива в „небитието“, образно казано.

Има и специално изискване към начинът, по който разходваме средствата. За да се брои, че сме ги разиграли, трябва да сме направили залог с коефициент на стойност поне 1.50. Това означава, че дори да играем на колонка, ще трябва да имаме поне един двубой с подобна ставка, не можем да разчитаме, че общият ни коефициент ще покрие критериите. Както виждаме, нещата не са много сложни, но изискват търпение и хладнокръвие в играта, за да излезем на солидна печалба.