Начало Други Какво представляват парлей залозите

Какво представляват парлей залозите

Какво представляват парлей залозите
0

Доста хора приемат, че залозите по своята същност трябва да са стриктно насочени само и единствено към познаването на изхода от едно събитие, независимо дали то ще е от света на спорта, казиното, или нещо друго. Приемаме този вариант за най-сигурен, тъй като традиционно е много по-лесно да произведем точен залог върху едно събитие, вместо върху няколко, особено когато става въпрос за спортни събития. Страхът и желанието да достигнем до максимално добри шансове за успех на залозите ни са в основата на предпазливостта при доверяването на такъв тип единични залози. Често обаче биваме изправяни пред дилемата на твърде ниския коефициент и трябва да поемем риска да добавим още прогнози в рамките на фиша ни. Водещите букмейкъри отдавна са решили този проблем и в следващите редове ще видим как. От друга страна, може да се запознаете с актуалните Bet365 бонуси на този линк.

Решението се крие в така наречените „парлей залози“. Това наименование навярно не говори нищо на повечето от вас, независимо колко дългогодишен опит имате с хазартните игри и с онлайн платформите. Всъщност зад този наглед сложен термин стои един от най-често използваните похвати за увеличаване на коефициента – правата колонка. Идеята тук е, че чрез тази опция ви се открива шанса да комбинирате в един фиш няколко на брой прогнози за различни събития – например залози за различни футболни срещи. За да имате достъп до тази възможност не се изисква никакво разрешително, като единственото ограничение се съдържа във факта, че повечето букмейкъри не позволяват да се конструира колонка, която да е с повече от 15 прогнози.

Звучи примамливо, нали? В действителност, както всяко друго нещо, тук имаме както позитивни страни, така и някои отрицателни такива. Първото голямо предимство се крие във факта, че по този начин може да изградите фиш с изключително внушителен коефициент, който потенциално да ви донесе много сериозни приходи. На второ място, парлей залозите са един от най-развлекателните и примамливи начини да вдигнете адреналина си в някой безличен ден. Навързването на толкова много прогнози ви кара да предвкусвате сериозната печалба и може да ви осмисли свободното време. Не на последно място, имате възможност и да изпробвате познанията за различните първенства, а и да експериментирате с подбраните залози.

Парлей залозите обаче си имат и своите съвсем очевидни минуси. Най-големият такъв, безспорно, е драстичното намаляване на шансовете ви за успех на фиша. За никой, който поне известно време е практикувал залагания под различни форми, не е тайна, че с всеки следващ двубой, който добавите към фиш, то вероятността за успех намалява. Може да направите риска една идея по-калкулиран, но той винаги ще е налице.

Въпреки всички, компании като Bet365 са се погрижили със специални бонусни оферти, с които да привлекат вниманието ви именно към този вид залагания. Тези предложения обичайно са насочени към това да ви стимулират към удължаването на колонката до максимално допустимите 15 предложения. А ако пък тази колонка се окаже и печеливша, то може да сте сигурни, че щастието ще е описано на лицето ви и по банковата ви сметка. Регистрирайте се сега, научете повече за парлей системата и се включете в забавлението сега!