Начало Други Казахстанския титан нокаутира Иранския Хълк (ВИДЕО)

Казахстанския титан нокаутира Иранския Хълк (ВИДЕО)

Казахстанския титан нокаутира Иранския Хълк (ВИДЕО)
0

Алмат Бахитович Джуманов, известен като „Казахстанския Титан“, направи за смях Саджад Гариби – „Иранския Хълк“ в сблъсъка им, който се проведе в зала „P7Arena“ в Дубай през изминалата нощ! Срещата беше в тежка категория и се състоя по правилата на бокса.

Джуманов (93 кг) тотално обезличи тежащия с цели 47 кг повече Гариби (140 кг).

Двубоят започна с няколко крошета от страна на казахстанеца. Последва и джаб, а теглото на иранеца определено го спъваше по отношение на бързината и Казахстанския Титан съумя да избегне всеки един отправен удар от страна на Гариби.

След добре пласирано дясно кроше на Джуманов, Иранския Хълк падна на земята. При изправянето на Гариби обърна гръб на опонента си и съдията прекрати двубоя.

Успехът с технически нокаут в първия рунд, след едва минута и 55 секунди, отиде при Казахстанския Титан, а Гариби изглеждаше смешен на ринга. По този начин Джуманов изпълни заканата си за успех!

Припомняме, че двамата се сбиха в първото им заставане „лице в лице“, преди няколко дни!

Преди това „Иранския Хълк“ имаше насрочен двубой с Мартин Форд, но срещата пропадна и това май беше най-доброто решение за Гариби с оглед представянето му срещу далеч по-неопитния боец Джуманов!