Начало Други Кирил Николов-Дизела стартира на планинско бягане „Терра Рън“ (СНИМКИ)

Кирил Николов-Дизела стартира на планинско бягане „Терра Рън“ (СНИМКИ)

Кирил Николов-Дизела стартира на планинско бягане „Терра Рън“ (СНИМКИ)
0

Европейският вицешампион в ориентирането Кирил Николов-Дизела ще участва на планинското бягане „Терра Рън” 2016 край Разлог.

На 25 юни, само седмица след участието си на Световното първенство по планинско бягане на дълга дистанция в Словения, популярният спортист, който успешно се изявява и в бегови състезания в естествена среда, ще застане отново на старта в местността Бетоловото в Пирин. Дизела ще защитава титлата си от „Терра Рън” от миналата година, когато сподели, че е участвал в едно от най-предизвикателните си състезания.

След изключително успешното първо издание на планинско бягане „Терра Рън“ през есента „Терра Комплекс” и Сдружение „Маратон” с подкрепата на „ОЗК – Застраховане“ имат амбиция да превърнат проявата в традиция. От тази година партньор на състезанието е и марката за спортна екипировка Asics.

В дебютното състезание се включиха десетки любители и шампиони, като многократните носителите на медали от атлетическите бегови дисциплини Милка Михайлова и Димчо Мицов.

За второто издание на Терра Рън трасето е изменено, но отново е с дължина 10 км, като стартът е от Терра Комплекс, а финалът е на хижа Яворов. Надпреварата е насочена към всички любители на спорта, бягането, към хората, които обичат планината, както и към професионалните атлети.

На старта могат да застанат физически и психически здрави хора от 15 до 75 годишна възраст. Таксата за участие е 10 лв. при регистрация на сайта www.marathon.bg до 23.6.2016 г. (заплаща се при регистрацията преди старта). Без предварителна заявка таксата е 15 лв.

Материалните награди за призьорите ще бъдат гарнирани с финансови бонуси за класиралите се до пета позиция при мъжете и жените. Победителите ще получат по 300 лв., подгласниците им ще бъдат премирани със съответно 200 лв., 100 лв., 70 лв. и 50 лв.

Терра Комплекс” предлага ексклузивни цени за настаняване на участниците.

Всички подробности за регистрация, трасе, настаняване можете да видите – ТУК

Всички любители на планината и спорта са добре дошли да споделят емоцията на това преживяване!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.