Начало Видео „Ледени войни“ – канадската бойна верига се завръща през август (ВИДЕО)

„Ледени войни“ – канадската бойна верига се завръща през август (ВИДЕО)

„Ледени войни“ – канадската бойна верига се завръща през август (ВИДЕО)
0

Веригата за бой върху лед „Ice Wars“ (Ледени войни) ще се завърне през август с бойна галавечер, която ще бъде излъчвана на живо по www.fite.tv.

Организацията дебютира през месец май с бойна карта, която се състоеше от десет битки и турнир в тежка категория между осем бойци. Тогава Даниел „Диамантените ръце“ Аймсбъри спечели турнира.

Този хибриден спорт, който се състои от ММА прийоми и хокейна обстановка, ще се завърне в една от държавите, в които именно хокеят на лед е на най-голям почит – Канада. На 6-и август ще се изиграят петнайсет битки на леда в Едмънтън, Онтарио. Всеоще не са уточнени кои ще се бойците, но се очаква скоро да бъдат обявени от веригата.

Схвтките в „Ледени войни“ ще се състоят от два рунда по две минути. Бойците ще носят ММА ръкавици и пълна хокейна екипировка, освен стик.

Тук можете да видите първото събите на веригата:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".