Начало Други Изкуство: Фен на Миро се подстрига с негов лик (СНИМКА)

Изкуство: Фен на Миро се подстрига с негов лик (СНИМКА)

Изкуство: Фен на Миро се подстрига с негов лик  (СНИМКА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, се оказа, че има верен фен. Това е Берто Гутиерес.

Американецът, от мексикански произход, който е голям фен на кеча, пострига главата си, изобразявайки лика на българския спортист!

Впечатляващото творение той сподели в социалните мрежи.

„Готов съм за уикенд турнира „Forbidden door“ на All Elite Wrestling и New Japan Pro Wrestling. Отбор „Миро““, написа в профила си в Instagram Гутиерес, добавяйки снимка от впечатляващото творение на неговия фризьор!

Припомняме, че тази неделя – 26 юни, Миро влиза в спор за най-новата титла в кеча – AEW All-Atlantic. Мегасблъсъкът за пояса ще се проведе в двубой между четирима кечисти, тип „фатална четворка“ на „Pay Per View“- събитието „AEW Forbidden Door“. В него, освен българската звезда в развлекателния спорт, участие ще вземат: Бившата звезда на WWE – Пак (известен преди като „Невил“ или „Ейдриън Невил“), както и друга бивша звезда на Световната федерация по кеч – Малакай Блек (преди известен като „Алистър Блек“).

Четвъртият кечист, който трябваше да вземе участие в мегасблъсъка е Томохиро Ишии от най-известната японска организация в развлекателния спорт – New Japan Pro Wrestling – NJPW (той победи двама противници – Йошинобу Канемару и Кларк Конърс). Той страда от контузия и последния момент беше заменен именно от Кларк Конърс.

Новата титла в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW беше създадена на 8 юни в партньорство с най-известната японска организация в развлекателния спорт – New Japan Pro Wrestling – NJPW.

Първият турнир за определяне на шампиона вече стартира, а финала в надпреварата ще противопостави финалистите от AEW, с тези – от NJPW.

Припомняме, че Миро стигна битката за титлата след успех над канадецa Итън Пейдж. Двубой, продължи около 10 минути пред препълнените трибуни на „Chaifetz Arena“ в Сейт Луис, Мисури на събитието AEW Dynamite 141.