Начало Други Майстор по таекундо ще проведе семинар у нас
0

Майстор по таекундо ще проведе семинар у нас

Майстор по таекундо ще проведе семинар у нас
0

Тази седмица Българската федерация по таекуондо- WTF, съвмесно с клуб Файър организира и провежда таекуондо Пумсе семинар в София.

Събитието протича под ръководството на Майстор Сим Пан – 8 дан, който гостува в България с цел да покаже новите тенденции и правилното изпълнение на Пумсе. Семинарът ще продължи до сряда, а в него участват клубове по таекуондо от цялата страна и включват всички възрастови групи.

По време на откриването, благодарствени плакети за развитието на Таекуондо в България бяха отредени за Слави Бинев – председател на БТФ, както и за ръководството на Федерацията. Те бяха поднесени от г-н Христо Върбанов – председател на клуб Файър, който съвместно с БФТ-WTF организира събитието.

От името на Федерацията, зам. председателят и – Христо Георгиев, връчи благодарствен плакет на Майстор Сим Пан, който пристигна от Малайзия за да проведе семинара.

Ръководство на БФТ – WTF не жали усилия да докаже, че Таекуондо може да се развива и да стане един от най-популярните спортове в страната ни. Припомняме, че от Федерацията официално оповестиха, че през септември България ще бъде домакин на балканиадата по Таекуондо.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.