Начало Други Наша таекуондо звезда с уникален жест

Наша таекуондо звезда с уникален жест

Наша таекуондо звезда с уникален жест
0

Това се прави за първи път в родната федерация по таекуондо

Митко Джорджев, който стана таекуондист номер 1 на България за 2019 година, награди всички, спомогнали му за успеха. Представителят ни в олимпийското таекуондо имаше много успешна година, ставайки сребърен медалист в категория до 68 кг. на Европейското първенство за мъже в олимпийските категории, провело се в Дъблин, Ирландия.

Джорджев награди членове на федерацията, които имат принос за неговите успехи в присъствието на Слави Бинев – председател на БФТ и вицепрезидент на професионалното таекуондо. По този начин, талантът ни показа, че както Федерацията се грижи за спортистите, така и спортистите се грижат за хората, които допринасят за победите на международната сцена.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".