Начало Други Националите по Пумсе заминаха за Анталия

Националите по Пумсе заминаха за Анталия

Националите по Пумсе заминаха за Анталия
0

Днес националите по Пумсе заминаха за 14-то Европейско първенство и 1-во Европейско плажно първенство. Шампионатите ще се проведат в Анталия (Турция).

Континенталия турнир можем да гледаме в периода 2-4 април. Той е рекорден по брой участници в дисциплина Пумсе. Два дни след края му 9 състезатели ще участват и на плажното първенство, което е историческо по рода си.

Поводи за радост имахме на Второто Мултиевропейско първенство, което се проведе в „Асикс Арена“ (София). На него българските представители грабнаха девет златни, седем сребърни и пет бронзови отличия – в дисциплина Пумсе.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.