Начало Други Най-големите успехи на рожденика Ивайло Иванов

Най-големите успехи на рожденика Ивайло Иванов

Най-големите успехи на рожденика Ивайло Иванов
0

Ивайло Иванов е лидерът на българския национален отбор по джудо. В момента се намира в Япония, където след броени дни ще защитава националния флаг на Олимпийските игри в Токио.

Въпреки че се състезава в изключително конкурентната категория до 81 килограма, Ивайло често ни дава поводи за гордост с призовите си места.

Днес той празнува рожден ден, а само след седмица на 27 юли може да си направи най-големия подарък – исторически медал за България от Игрите.

В кариерата си може да се похвали с отличия на почти всички най-големи форуми.

Има златни медали на Европейско първенство за кадети, за до 23-годишни (също и сребърен), а при мъжете е с два пъти сребро и веднъж бронз от шампионата на Стария континент. Три пъти обаче е печелил Европейската купа.

На световната купа е завършвал втори и два пъти трети. Иванов е световен шампион за военни.

Какви медали има от високо рейтинговите състезания?

В турнирите от сериите Голям шлем и Гран При българският джудист има общо 4 златни, 4 сребърни и 6 бронзови отличия.

Триумфира на Големия шлем в Абу Даби на 31 октомври 2015. Следват три първи места на надпвераи от Гран При – в Самсун (2 април 2016), в Хага (16 ноември 2018) и в Маракеш (8 март 2019).

Визитката на Ивайло Иванов е запълнена с още стотици медали от национални и юношески първенства и купи. Целият екип на Boec.BG му честити рождения ден с пожелания за здраве, силен дух, любов и златен медал от Игрите!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.