Начало Други Nostrabet Tipster League – Големи награди за футболни познавачи

Nostrabet Tipster League – Големи награди за футболни познавачи

Nostrabet Tipster League – Големи награди за футболни познавачи
0

Редица хазартни типажи почти неизменно се опитват да докажат уменията си по отношение на спортните залози, прилагайки почти всекидневно своите прогнози за горещите срещи от европейския клубен и национален футбол. За тези играчи обаче вече има и друго място за изява, но за печелившите отново има завидни награди в края на състезанието. Говорим именно за Nostrabet Tipster League, която вече се организира почти ежемесечно, но на първо време поредното й издание се провежда сега, през октомври. В следващите редове ще ви представим правилата на надпреварата, както и печалбите, които може да долетят и във вашите джобове.

Да започнем от характеристиките на самата игра. Идеята тук е, че всеки, който има регистриран профил в сайта на Nostrabet, може да се вземе участие и да дава своите прогнози на ежедневна база. Ограничения в типа на прогнозите няма, от значение е единствено да успявате да дадете точно предположение. Няма и лимит по отношение на броя на предложенията, които дадете – колкото повече прогнозирате, толкова по-голям е шансът да достигнете до големите награди в края на месеца. В сайта може да откриете двубоите от всички големи европейски първенства, както и по-добрите в средна, северна и източна Европа. В това число, разбира се, влиза и българската efbet Лига. А за любителите и на малко по-странните дестинации – те също на са налични.

Точките се изчисляват по изключително лесен начин и ще ви върнат към класическото усещане за залагането в онлайн букмейкърите. Вие може да избирате с колко точки ще залагате, като скалата обичайно е от 1 до 10. Разбира се, спечелените точки се умножават по изпипания метод на хазартните брандове – според заложените точки и коефициента от прогнозата ви.

Нормално е да имате колебания за някои от срещите и за точния им развой. За това в Nostrabet има специална секция с прогнози за днес по футбол, дадени от специалистите типстъри на сайта. В този раздел може да прочетете обосновката на анализаторите за избраните от тях прогнози, от която да почерпите и малко полезна информация, преди да дадете и своето предложения. Както знаем, информацията за събитие свързано с даден отбор може да е разликата между печелившата игра и пълния провал. Типстърите се стараят ежедневно да пишат своите предположения за най-интересни мачове от деня, спомагайки и на участниците – това включва всички големи първенства и международни турнири.

Стигаме и до частта с наградите. За първите места в класирането, разбира се, има парични награди, които може да се каже, че са удовлетворителен стимул, за да накарат всеки играч да даде абсолютния максимум от възможностите си. Любопитното е, че за всички играчи, заемащи позиции от 1 до 10 се предвижда финансови стимул. За първото място той е 300 лева, за второто – 250, за трето – 150 и така надолу по линията до 35 лева за всеки участник от 6-то до 10-то място. В общи линии наградният фонд от 1000 лева е доста равномерно разпределен и ще дава хъс на повечето играчи да продължат борбата до последния ден на месеца. Отделно от това, Nostrabet предлага още по-впечатляващи награди за събралите най-много точки в края на кампанията – IPhone 13 и PS 5. Наградите определено са примамливи, а участието е напълно безплатно – какво по-хубаво като комбинация от фактори?