Начало Други Организират лагер за семейства и фенове по време на Европейското по джудо

Организират лагер за семейства и фенове по време на Европейското по джудо

Организират лагер за семейства и фенове по време на Европейското по джудо
0

БФ Джудо ще покрие част от разходите

Страхотна инициатива ще се състои по време на Европейското първенство по джудо за мъже и жени, което ще се проведе в Прага, Чехия, от 1 до 3 май. Европейският съюз по джудо организира традиционен лагер за семейства и фенове на този спорт.

В първия ден от лагера ще се проведе майсторски клас за млади джудоки ( от 6 г. до 12 г.) и техните треньори. На 2-ри май ще се състои майсторски клас за млади кадети (от 15г. до 17 г.) и техните треньори, а във финалния ден идва ред на тези, до 8-годишна възраст, заедно със своите родители като те ще вземат участие в „Семейно състезание“.

Проектът има за цел да обедини фенове, млади джудоки и техните семейства, за три дни във великолепна Прага. Всички заявили своето участие ще присъстват и на шампионата на Стария континент, за да подкрепят родните джудисти!

БФ Джудо ще осигури по 150 евро на всяко семейство с дете/деца за целия престой, както и безплатен транспорт в 50-местен автобус. Заявки ще се събират по време на държавното лично първенство, а крайният срок е 20 февруари.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.