Начало Други Организират лагер за семейства и фенове по време на Европейското по джудо

Организират лагер за семейства и фенове по време на Европейското по джудо

Организират лагер за семейства и фенове по време на Европейското по джудо
0

БФ Джудо ще покрие част от разходите

Страхотна инициатива ще се състои по време на Европейското първенство по джудо за мъже и жени, което ще се проведе в Прага, Чехия, от 1 до 3 май. Европейският съюз по джудо организира традиционен лагер за семейства и фенове на този спорт.

В първия ден от лагера ще се проведе майсторски клас за млади джудоки ( от 6 г. до 12 г.) и техните треньори. На 2-ри май ще се състои майсторски клас за млади кадети (от 15г. до 17 г.) и техните треньори, а във финалния ден идва ред на тези, до 8-годишна възраст, заедно със своите родители като те ще вземат участие в „Семейно състезание“.

Проектът има за цел да обедини фенове, млади джудоки и техните семейства, за три дни във великолепна Прага. Всички заявили своето участие ще присъстват и на шампионата на Стария континент, за да подкрепят родните джудисти!

БФ Джудо ще осигури по 150 евро на всяко семейство с дете/деца за целия престой, както и безплатен транспорт в 50-местен автобус. Заявки ще се събират по време на държавното лично първенство, а крайният срок е 20 февруари.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".