Начало Други Пет съвета за това как да бъдете максимално дразнещи в залата

Пет съвета за това как да бъдете максимално дразнещи в залата

Пет съвета за това как да бъдете максимално дразнещи в залата
0

Чувствате ли се незначителен, когато сте в залата? Никой не знае за присъствието ви, защото просто си тренирате и не досаждате? Омръзнало ли ви е да ви поздравяват добродушни непознати хора? И дори да ви се усмихват!?

Не се безпокойте! Благодарение на тази статия ще научите как да бъдете един от най-дразнещите типажи в цялата зала. Само след 5-6 минути ще знаете как да оставите мигновено и най-вече негативно впечатление у всички около вас.

Предоставяме ви 5 точки, които ви гарантират успех в начинанието да се превърнете в ла*нар номер 1 в залата!

Разхвърляйте максимално повече и никога не подреждайте след вас

Без значение дали сте във фитнеса или сте в залата за бойни спортове, важно е да запомните следното: ПРИ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ СПАЗВАЙТЕ РЕД. Не е ваша работа да си връщате уредите и да чистите след вас. Това е работа на управителя/собственика. За какво му плащате иначе? Гирите, дъмбели, тенис топки, въжета за скачане, лостове… каквото и да е. Оставете го някъде другаде. Най-добре в центъра на залата. Колкото повече хора го заобиколят, толкова повече точки. Времето ви е ценно и няма смисъл да го пилеете в това да си върнете дадено нещо на мястото му.

Не спазвайте хигиена

Тук ударението пада на „НЕ“-то. Защо да използвате дезодоранти и всякакви други производни, при положение че можете да си миришете на вас? А и ще спестите от 5 до 10 лева. Няма нищо по-хубаво от това да се изпотите едно хубаво и от вас да лъха на смърт. Може някой от противоположния пол да хареса феромоните ви, човек никога не знае къде ще му се усмихне късмета. Също така е много важно да не ползвате съблекалнята, а да оставите мокрите бинтове, чорапи, гащи и тениски разхвърляни. Колкото повече, толкова повече! Тук, разбира се, има и друга крайност. Може преди тренировка да се напръскате обилно с някой тежък парфюм като „Paco Rabanne 1 Million“ или „Dior Farenhait“. По възможност по цялото тяло, само без подмишниците. Все пак отивате в затворено пространство сред много хора, които да усещат аромата ви 5 минути след като сте минали покрай тях.

Бъдете максимално звучни и шумни

Правилното дишане в бойните спортове е от голямо значение. Вдишването и издишването трябва да става в точно определена фаза от изпълнението на удара. Доста трениращи направо си издават звуци. Но защо да спираме тук? Група британски учени са установили, че колкото повече крещите като разпрани, толкова по-силен е удара. И точен, разбира се. Трябва отдалече да се знае, че сте дошли. А и така ще тренирате допълнително дробовете. В българския език има 6 гласни – А, О, У, Е, Ъ, И. Но това не означава, че не може да импровизирате с един хубав вик от типа на „ЮЮЮЮЮЮЮ“ или ХЪЪЪЪЪЪЪЪ“.

Снимайте се

Клипчета, снимки, сторита. Преди, по време и след тренировка. Телефонът винаги трябва да ви е под ръка. Една хубава тренировка не може без няколко снимки за социалните мрежи. Брои ли се изобщо за тренировка, ако не си направите 30 почти еднакви снимки и не качите поне три от тях в Instagram или Facebook? Ако сте жена/момиче, хубаво би било да си снимате задните части, но акцента да пада върху нещо друго. Ако пък сте мъж/момче, стягайте бицепси пред огледалото и слагайте лошия поглед. Стойката също е от голямо значение. Като цяло колкото по-навъсено, надменно и лошо гледате, толкова по-бързо ще се радвате на успех. Също така не забравяйте да прекъсвате тренировката на тези около вас, за да ви снимат. А ако се чувствате готини този ден, може да им предложите да се снимат и с вас.

Давайте максимално много акъл

Тук обаче има една тънкост. Трябва да внимавате на кого и кога. Най-добре за личностното ви израстване ще бъде да се месите там, където нямате никаква работа. Нечие кроше ви се струва слабо? Моментално отивате и му казвате какво ви е на душата! Някой не може да пласира повече от два-три удара? Говорете му! По много. Вероятността този човек да е там само заради експертното ви мнение граничи с 100%. Тук обаче идва и един тънък момент. Ако сте по-напреднал и някой новак ви помоли за съвет или за демонстрация, тогава отговорът ви трябва да е положително НЕ! Не сте там, за да ви занимават някакви хора с техните проблеми. Има си треньори за тая работа.

Ами, това е в общи линии.

Естествено, нещата няма да се получат още от първия път. Хората, с които направихте асоциация докато четете тази статия, са прекарали много години, за да достигнат нивото, на което са в момента. Ще трябва да сте упорити и да не се отказвате. На моменти със сигурност ще е трудно и ще ви иде да зарежете всичко това, но в тези моменти си спомнете, че колкото по-възпитано и адекватно се държите на публично място, толкова по-голям е шансът да ви лепнат етикет на ‘смешник’ или ‘глупак’. А вие не искате това!

От изключително значение за вашия просперитет като тиквеник е да се движите успоредно и в 5-те насоки. Не бива да пренебрегвате някоя точка за сметка на друга. Раздавайте се на максимум. Само така ще бъдете един истински „Капитан Планета“.

Затова бъдете модерни и започнете новия си живот сега!