Начало Други Полицай неутрализира заподозрян чрез бразилско джу джицу (ВИДЕО)

Полицай неутрализира заподозрян чрез бразилско джу джицу (ВИДЕО)

Полицай неутрализира заподозрян чрез бразилско джу джицу (ВИДЕО)
0

Полицай Джаред Типтън може да е само от година на служба, но вече се превърна в герой. Смелчагата сложи в малкия си джоб по-опитните си колеги.

Той подходи хладнокръвно в напечена ситуация и благодарение на уменията си по бразилско джу джицу неутрализира заподозрян. След като го повали на земята, демонстрира страхотен контрол и потуши разразилата се свада.

Вижте отличните действия на полицая:

Това е поредно доказателство колко полезни са бойните спортове. Благодарение на тях можем да се отбраняваме при опасност, а през изминалия уикенд станахме свидетели на още един такъв случай.

Специалистката по ММА- Поляна Виана, се защити от джепчия, който се опита да открадне телефона й. Това бе второ нападение над дамата в Рио де Жанейро, но тя отново се противопостави.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.