Начало Други Реклами в UFC 4 ядосаха фенове

Реклами в UFC 4 ядосаха фенове

Реклами в UFC 4 ядосаха фенове
0

Фенове на видеоиграта UFC 4 останаха неприятно изненадани от решение на производителя на играта да вмъкне още реклами в нея.

Любителите на смесените бойни изкуства с учудване откриха, че при всяко повторение, екранът се заема изцяло от рекламно съобщение. Действията предизвикаха вълна от негативни реакции от любителите на видеоигри, които заляха производителя “EA Sports” с негативни коментари. От компанията, обаче, обявиха, че не виждат нищо нередно в това, тъй като по време на двубоите от UFC има много реклами и феновете би трябвало да са свикнали. 

EA decided to add full-on commercials in the middle of gameplay in a $60 game a month after it’s release so it wasn’t talked about in reviews from assholedesign

“По-рано тази седмица екипът отвори достъпа за реклами до EA Sports UFC 4, кито се появяват по време на повторенията. Подобно позицониране на реклами не е нещо ново за UFC, макар обикновено те да са по специфични менюта или разположени на октагона”, се казва в официално изявление на производителя на видео игри.