Начало Други Спаринги в подкрепа на Красимир Чолаков на 13-ти септември

Спаринги в подкрепа на Красимир Чолаков на 13-ти септември

Спаринги в подкрепа на Красимир Чолаков на 13-ти септември
0

Български бойци и любители на бойните спортове ще обединят сили, за да помогнат на носителя на световната купа по бокс и дългогодишен треньор Красимир Чолаков.  На 13-ти септември (неделя) 2020г. от 10:30 часа на боксовите рингове на „Славия Спортес“ всеки желаещ ще може да изиграе спаринг по правилата на бокс, кикбокс и ММА, като за участие в събитието се изисква заплащане на такса участие от символичната сума 4 лева.

Събраните средства ще бъдат използвани за лечението и възстановяването на Красимир Чолаков, който по-рано тази година получи втори инсулт. На мястото на приятелския турнир ще има и кутия за дарения.

Участниците ще бъдат разделени в категории според килограмите им, а освен това ще бъдат и поставени и в три различни дивизии според техническото им ниво. Организаторите задължават участниците да носят и боксови ръкавици от по-голям размер, протектори за крака, слабини, зъби и каски. Повече информация за благотворителната кауза можете да намерите във Facebook страницата на събитието.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.