Начало Други Ректор подкрепи инициатива на федерацията ни по таекуондо (ВИДЕО)

Ректор подкрепи инициатива на федерацията ни по таекуондо (ВИДЕО)

Ректор подкрепи инициатива на федерацията ни по таекуондо (ВИДЕО)
0

Бившият ректор на НСА „Васил Левски“ – Пенчо Гешев застана зад инициативата на БФ по олимпийско таекуондо и Национална спортна академия – „Тренирай вкъщи“.

„Добър ден! От вкъщи поздравявам всички колеги, преподаватели от Национална спортна академия за инициативата „Тренирай вкъщи“, което още веднъж показва креативността на НСА в изпълнението на своята мисия. Позфдравявам колегите в отделните видове спорт, които създадоха условия за трениране вкъщи. Е, разбира се, като носител на 5 дан таекуондо не мога да не бъда пристрастен към този вид спорт, поради което, поздравявам Митко Аврамов за неговата инициатива. Чакам с нетърпение заниманието от 15.00 часа. Както виждате вече съм се облякъл в екип. Започвам да загрявам и ще се включа активно в заниманието от 15.00 часа. Включете се и Вие. Успех на всички и приятни занимания! “

Припомняме, че на 16 март Българска Федерация по Таекуондо заедно със спортен клуб „Таекуондо Фитнес НСА“ стартираха провеждане на онлайн тренировки по таекуондо в домашни условия в обстановката на извънредно положение.

#ОтговорниВкъщи