Начало Други Рик Светкавицата отново на ринга на 73 години (ВИДЕО)

Рик Светкавицата отново на ринга на 73 години (ВИДЕО)

Рик Светкавицата отново на ринга на 73 години (ВИДЕО)
0

Рик Флеър ще направи немислимото! Една от легендите на кеча се завръща за един последен мач на 73 години! Събитието ще се състои на 31-ви юли в Нешвил, САЩ.

„Светкавицата“ е печелил 16 световни титли в кеча и е един от тримата професионални борци, представени два пъти в Залата на славата. Последната му поява на ринга е през 2011г. за федерацията IMPACT, а преди това, през 2008 г., той се бори в WWE, където губи от Шон Майкълс на „Кеч мания“.

Флеър е обявил завръщането си пред ЕSPN.

Ще сляза по рампата един последен път, за да докажа веднъж завинаги, че за да станеш Човекът, трябва да биеш Човека.“

Наскоро той сподели невероятно видео от подготовката си за предстоящия двубой.

Рик ‘Светкавицата’ прави своя професионален дебют през 1972г. – преди цели петдесет лета. Малко след това преживява самолетна катастрова, при която чупи гръбнака си на три места. Лекарите му завяват, че няма да може да се бори никога повече, но след шест години воля и усърдие, той е обратно на голямата сцена.

Със завръшането си, той ще се нареди на третото място сред най-възрастните професионални борци, участвали в мач и на първо място сред мъжете, тъй като челните две позиции са заети от представители на нежния пол. Това са Мери Елисън (81 години) и Мае Йънг (87 години).

С формата, в която се намира, Рик Флеър може да бъде пример не само за своите връстници, но и за огромен брой млади хора, отказали се от спорта по ред причини.