Начало Други Румен Стоилов влезе в Изпълкома на БОК

Румен Стоилов влезе в Изпълкома на БОК

Румен Стоилов влезе в Изпълкома на БОК
0

Президентът на Българската федерация по джудо – Румен Стоилов, беше избран в Изпълкома на Българския олимпийски комитет (БОК).

Това се случи на на общо събрание в НСА. Бизнесменът получи доверието на 55 делегати от присъстващите 57, като останалите гласуваха „въздържал се“.

„Много ме радва фактът, че нямаше нито един против за моята кандидатура“, каза Румен Стоилов.

На форума в НСА Стефка Костадинова получи пети 4-годишен мандат като председател на БОК. За славната лекоатлетка в скока на височина гласуваха 56 делегати от присъствали 57.
Дългогодишният генерален секретар на централата Белчо Горанов също запази поста си, като гласуването бе тайно.

Гост на събранието бе Ненад Лалович, президент на Международната федерация по борба и член на МОК, който утре ще е в зала „Арена Армеец“ за олимпийската квалификация, на която ще се разиграват последните 36 квоти за игрите Токио 2020.

Любопитна награда за спечелилите квоти борци в София

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.