Начало Видео Румен Стоилов за Европейската седмица на спорта: Такива събития са много важни (ВИДЕО)

Румен Стоилов за Европейската седмица на спорта: Такива събития са много важни (ВИДЕО)

Румен Стоилов за Европейската седмица на спорта: Такива събития са много важни (ВИДЕО)
0

Президентът на Българската федерация по джудо Румен Стоилов сподели впечатленията си от „Европейската седмица на спорта #Be Active“ пред камерата на Boec.bg.

Стоилов подчерта важността на такива събития за популяризирането на всички спортни дисциплини сред младите хора. Той добави, че джудото се радва на огромна популярност сред младите спортисти, които се мотивират от успехите на по-големите родни шампиони. Един от тези шампиони е Ивайло Иванов, който е посланик на джудо в „Европейската седмица на спорта“, но в момента е на спортен лагер и не успя да вземе участие в спортния панаир.

Успяхме да се срещнем с Румен Стоилов на ежегодния спортен панаир в „Асикс Арена“, в който се включиха и някои млади надежди в джудото.

Ето какво сподели президентът на БФ Джудо за събитието организирано от Министерството на младежта и спорта и предстоящите състезания за джудистите ни:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.