Начало Други Русев и Лана плажуват на родното Черноморие (СНИМКИ)

Русев и Лана плажуват на родното Черноморие (СНИМКИ)

Русев и Лана плажуват на родното Черноморие (СНИМКИ)
0

Българският кечист Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“, избра да почива в България. Родната звезда в развлекателния спорт плажува заедно с любимата си Лана и своя брат Димитър Русев по Южното Черноморие и по-точно Лозенец.

Си Джей Пери, както е истинското име на дивата на нашенеца, сподели снимка на двамата в социалните мрежи.

„Току що правихме секс в Черно море с Миро! И в танка на Кечмания 31“, написа съпругата на родния кечист в профила си в Instagram, добавяйки фотос на двамата влюбени.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

We just had sex in the Black Sea @tobemiro ! And on the tank at Wrestlemania!!! 😎 ( link in bio )

Публикация, споделена от CJ Perry (@thelanawwe) на

  „Българския брут“ от своя страна също се отбеляза от родното Черноморие. Той се щракна с брат си Димитър Барняшев.

Последният път, когато аз и брат ми бяхме заедно в Черно море, беше преди 30 години. Благодаря ти за страхотната ваканция, Ел Тито, написа Русев в профила си в Instagram. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Last time me and my brother were at the Black Sea together was 30 years ago. Thank you for the great vacation, El Tito

Публикация, споделена от Miroslav Barnyashev (@tobemiro) на

Припомняме, че Русев, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината е свиването на бюджета на компанията поради разрастващата се пандемия от коронавирус, която оказва сериозен икономически натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Последва завой към „Youtube“, където Мирослав Барняшев създаде канал, в който качва интересни видеа от живота му с Лана, както и от любимото му хоби – компютърните игри.

Все още не е ясно къде и дали той ще продължи кариерата си в кеча. Заговори се за интерес към него от втората най-известна кеч компания в света – IMPACT Wrestling, както й от други две от най-известните вериги по кеч (All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW). Те също са в битката за подписа на нашенеца.