Начало Други Русев завърши годината без загуба, Лана му помогна за поредна победа в кеча

Русев завърши годината без загуба, Лана му помогна за поредна победа в кеча

Русев завърши годината без загуба, Лана му помогна за поредна победа в кеча
0

Българската звезда в кеча Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ в WWE (Световната федерация по кеч) и „Миро“ в AEW (All Elite Wrestling), завърши 2023-а година с победа, съобщава „Фокус“.

Един от най-известните българи в света в момента победи звездата Андраде ел Идоло. Това се случи на събитието „AEW Worlds End“, което се проведе в „Nassau Veterans Memorial Coliseum“ в Юниондейл, Ню Йорк, САЩ пред пълни трибуни.

Миро спечели за точно 15 минути и 12 секунди.Успехът е негов 7-и от 7 двубоя през тази година (през юни той се завърна на ринга след контузия).

Така най-добрият български кечист финишира по впечатляващ начин 2023-а година и през следващата може да се намеси в битка за някой от шампионските пояси на федерацията на милиардерската фамилия Кан – Шахид (баща) и Тони (син).

Интересното в мача беше, че Андраде ел Идоло, който също както Миро е бивша звезда на Световната федерация по кеч и гадже на суперзвездата от WWE Шарлот (дъщеря на легендата Рик Флеър) беше представляван от жената на Миро – Лана. Тя е негов промоутър.

В един от сублимните моменти в двубоя обаче, тя се намеси, за да помогне на своя мъж в живота. Вижте го в долното видео, а още от срещата – в прикачения файл към статията.