Начало Други Шевченко счупи костите на холивудска звезда
0

Шевченко счупи костите на холивудска звезда

Шевченко счупи костите на холивудска звезда
0

Шампионът на UFC в категория „муха“ при жените Валентина Шевченко нанесла сериозни контузии на холивудската звезда Хали Бери по време на съвместната им работа по филма „Bruised“.

Актрисата гостува във „Вечерното шоу“, където разказа как са преминали част от снимките на лентата, в която играе ролята на ММА боец.

„Тя ми вкара няколко истински ритника, аз наистина ги поех и наистина ми счупи няколко кости. Тя е звяр. Но не бих могла да искам по-добър учител, по-добър партньор пред камерата, по-добър партньор в боевете. Тя привнесе толкова много реализъм, на моменти се чувствах сякаш наистина се бием“.

Пред ESPN Валентина Шевченко заяви, че не желае да навлиза в детайли точно какви контузии е причинила на актрисата, но е наясно, че ѝ е било доста „некомфортно“ към края на снимките.

„Не съм сигурна, че може да го кажа, щом тя самата не го е разкрила. Но със сигурност ѝ счупих нещо. В последния снимачен ден тя си почиваше, докато ходи наоколо, защото я болеше. Но завърши снимките и се справи страхотно“.