Начало Други Слави Бинев гостува в централата на ООН в Цюрих (ВИДЕО)

Слави Бинев гостува в централата на ООН в Цюрих (ВИДЕО)

Слави Бинев гостува в централата на ООН в Цюрих (ВИДЕО)
0

В продължение на една седмица обединените отбори на WT и ITF участваха в демонстрации – в щаб квартирата на ITF във Виена, Олимпийския музей в Лозана и централата на ООН в Цюрих.

Освен президентите на двете организации сред официалните гости беше и президентът на БФТ Слави Бинев, информират от Федерацията.

Зрелищните демонстрации маркираха 25 годишнината от приемането на таекуондо в Олимпийските игри. Историческото им значение се дължеше не само местата, на които се проведоха, а и заради самите участници в тях. Родният председател пое ангажимент да организира такава демонстрация и в Брюксел – сърцето на Европейския парламент.

Вижте най-добрите моменти:

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.