Начало Други Таекуондисти от Непал в борба срещу домашното насилие

Таекуондисти от Непал в борба срещу домашното насилие

Таекуондисти от Непал в борба срещу домашното насилие
0

В две благотворителни инициативи се включиха таекуондистите от Непал – срещу домашното насилие над жени и за интегрирането на затворници. В Катманду се състоя форум, на който местни бойци и студенти отбелязаха напредъка и благородния характер на бойното изкуство в региона.

„Искам да благодаря на Непалската таекуондо асоциация и Азиатската фондация за развитие“, заяви президентът на световното таекуондо – д-р Чоу.

„Искаме да продължим с развитието на тези програми в Непал. Обучението и тренировките по таекуондо каляват харектера и учат всеки да бъде достоен гражданин на света. Пожелавам на всички участници да станат големи шампиони“, добави силният човек в световната федерация.

Състезателите почетоха паметта на загиналите в голямото земетресение в Непал през 2015 пред статуята на мира.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.