Начало Други Таекуондистите ни се подготвят при един от най-добрите треньори в света

Таекуондистите ни се подготвят при един от най-добрите треньори в света

Таекуондистите ни се подготвят при един от най-добрите треньори в света
0

Националите се готвят за следващите турнири под зоркия поглед на Драган Йович

Едни от най-добрите ни таекуондисти провеждат тренировъчен лагер в сръбската столица Белград. На подготовка там са Владимир Далаклиев, Митко Джорджев и натурализираният на скоро у нас иранецФарзад Золхадри. Те се готвят за следващите турнири, чрез които се надяват да спечелят точки за олимпийската ранглиста и да вземат участие на Игрите в Токио, които ще се проведат през лятото. Заедно със състезателите, в Сърбия са и треньорите Пламен Трънски и Теодор Георгиев.

Владимир Далаклиев е с най-предно класиране от родните таекуондисти в олимпийската ранглиста – 21-ви в категория до 68 кг. Митко Джорджев е на 31-ва позиция в същата категория, а Калоян Бинев е 72-и. При 80-килограмовите Йордан Колев е 67-и.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".