Начало Други Таекуондистките ни с 4 златни медала от Тирана

Таекуондистките ни с 4 златни медала от Тирана

Таекуондистките ни с 4 златни медала от Тирана
0

Представителите на България направиха фурор на 8-то международно състезание „Тирана Оупън“ (Албания) в събота. В местния „Top Gym Sports“ се проведе ежегодния международен турнир по таекуондо.

Четири българки успяха да спечелят златен медал в категориите си.

При девойките до 49 кг най-силна бе Николет Костова. Отново при девойките, но в група до 52 кг триумфира Анастасия Вакъвчиева.

В категория до 49 кг при жените Мариела Миланова не остави шанс на конкуренцията, а Луиза Захариева се прибра със злато на 57 кг.

След по-малко от 10 дни е най-голямото предизвикателство за годината.

На 14 май таекуондистите ще спорят за титлата „световен шампион“ в Манчестър (Англия). Пожелаваме успех на нашите представители, част от които вече трескаво се готвят за планетарното първенство на лагери в чужбина.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.