Начало Други Талант в канадската борба: Световното първенство остава (ВИДЕО)

Талант в канадската борба: Световното първенство остава (ВИДЕО)

Талант в канадската борба: Световното първенство остава (ВИДЕО)
0

За момента няма индикации за отмяна на шампионата на планетата по канадска борба. Това заяви Любомир Миланов, който сребърен медалист в кат. до 110 кг. на лява ръка от последния Мондиал, пред Елица Янкова във влогърското предаване „Backstage“.

„Бяха отменени две от основните състезания за мен. Това са републиканския шампионат и Европейското първенство, което трябваше да се проведе в Будапеща. Единственото състезание към момента, което е с официална дата и не е променено е Световното първенство (бел. Шампионатът на планетата по канадска борба трябва да се състои между 19 и 27 септември в Батуми, Грузия). Силно се надявам пандемията да отмине в най-скоро време, за да може да се проведе и да дадем най-доброто от себе си“ , сподели спортистът ни.

Състезателят на клуб по канадска борба „Спартак“ от Благоевград разказа пред последната ни медалистка от Олимпийски игри в борбата, и как преминава един негов ден в извънредната ситуация, в която е поставена България и света. Миланов говори и дали пандемията от коронавирусна инфекция обърква плановете му за настоящата година, както и какво е бъдещето на спорта.

Вижте още във видеото.

#ОтговорниВкъщи