Начало Бокс Боб Аръм атакува Дейна Уайт за начина му на промотиране

Боб Аръм атакува Дейна Уайт за начина му на промотиране

Боб Аръм атакува Дейна Уайт за начина му на промотиране
0

Легендарният промоутър Боб Аръм осъди решението на Дейна Уайт да продължи с бойните галавечери. Според боксовият импресарио опасността от коронавируса не е шега и Уайт прави грешка.

Създателят на агенцията „Top Rank“ атакува вербално президента на UFC:

„Виждате какво става в страната ни и по света с този вирус. Последното нещо, от което имаме нужда в момента, е това събитие без публика. Уайт иска да го проведе на всяка цена, но той не е много интелигентен човек“, сподели Аръм.

Ветеранът не е съгласен с качествата на Дейна.

„Той е добър промоутър за UFC, но UFC e монопол. Казва на бойците срещу кого да излязат, плаща им много по-малко отколкото ние на боксьорите. Той е монополист и не би вирял в спорт като бокса, където има много мениджъри. В неговата среда определя всичко, не би съществувал извън естествения си хабитат“, смята Боб Аръм.

Уайт получи и други критики за решението да продължи с опитите за организиране на UFC 249.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.