Начало Други Втората група кадети замина за Европейското по таекуондо

Втората група кадети замина за Европейското по таекуондо

Втората група кадети замина за Европейското по таекуондо
0

Общо 19 състезатели ни представят на шампионата на Стария континент във валенсианския курорт.

И втората група родни състезатели замина за участие на Европейското първенство по олимпийско таекуондо за кадети, което се провежда в Марина Д’ор. Групата е съставена от 7 състезатели, водени от треньорите Николай Богданов и Венцислав Михалчев.

Ето и съставът, който потегли за Испания:

Ина Синурлийска (47 кг.) –  СК „Гладиатор“

Николет Костова (49 кг.) – СК „Гладиатор“

Християна Христова (49 кг.) – СК „Сунг-ри“

Христо Богданов (45 кг.) – СК „Кентавър“

Любомир Богданов (48 кг.) – СК „Кентавър“

Ангел Петров  (51 кг.) – СК „Херея“

Даниел Ладжев (55 кг.) – СК „Августа“

Припомняме, че страната ни вече има медал от надпреварата. Сребро за България спечели Деян Божков (45 кг.) при кадетите.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".