Начало Други Холивудска тае бо звезда пристигна в Албена
0

Холивудска тае бо звезда пристигна в Албена

Холивудска тае бо звезда пристигна в Албена
0

Холивудската звезда и създател на тае бо Били Бланкс пристигна в Албена, за да бъде кулминация на Tae Bo Weekend от 21 до 23 юни във ваканционното селище.

На пресконференция в курортния комплекс днес Били Бланкс сподели, че тренира от 11-годишен. За него Тае бо е стил на живот, защото тренировката освен че развива физически тялото, премахва и стреса.

Заниманията започват от днес в курортния комплекс и ще продължат в следващите три дни.

Били Бланкс разказа, че е тренирал както граждани, така и много звезди, сред които Пола Абдул, актьори от филма „Спасители на плажа“, Андре Агаси, Тайгър Уудс и много други. Били Бланкс си спомни, че изключително топло и радушно е бил посрещнат в Япония, така както това се е случило на времето с групата „Бийтълс“. Посетил е 130 страни по света. Извън фитнеса Били Бланкс е участвал 24 филмови продукции, сред които е играл самия себе си в „Джак и Джил“ и The „Clapper”, и в момента участва във филмова продукция. Негово мото е човек да даде най-доброто себе си, на своето собствено ниво.

Били Бланкс е роден на 1 септември 1955 в Пенсилвания. Той е известен американски фитнес гуру, каскадьор, актьор и създател на фитнес изкуството Тае Бо. През 1976 Бланкс открива тае бо, като разработва съчетание между таекуондо („тае“) и бокс („бо“). Още тогава фитнес системата набира популярност, а днес феновете й по цял свят са милиони.
Извън фитнеса, Били Бланкс е участвал в 24 филмови продукции, сред които играе самия себе си в „Джак и Джил“ (2011) и “The Clapper” (2017).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.