Начало Други Янислав Герчев и Даниел Дичев подкрепиха НСБ Белмекен

Янислав Герчев и Даниел Дичев подкрепиха НСБ Белмекен

Янислав Герчев и Даниел Дичев подкрепиха НСБ Белмекен
0

Двама от най-добрите ни джудисти застанаха зад ръководство, персонал и стопанисването на цялата база

Янислав Герчев и Даниел Дичев също изразиха мнение по казуса с национална спортна база „Белмекен“.

„Аз като професионален състезател, който от 15 години посещава Спортната база на Белмекен и голяма част от подготовката ми протича именно там, искам да изкажа своето мнение по въпроса. Базата никога не е била по-правилно стопанисвана до сега. Кухнята е на необходимото ниво за нашите нужди. Спортната база и съоръженията са може би едни от най-добрите в България. Условията за тренировки са повече от перфектни. Персоналът винаги е отзивчив и прави всичко възможно ние спортистите да се чувстваме удобно. Който търси лукс и СПА – да отиде във Велинград. Истинският спортист търси условия да тренира, а не да си почива “ , написа Герчев, в профила си във Facebook.

Даниел Дичев, който е най-добрият ни джудист при 100-килограмовите също излезе с подобна позиция.

„Истинският професионален спортист намира начин за подготовка във всякакви условия! Национална Спортна База „Белмекен“ е предпочитано място за подготовка на спортисти от цял свят. Ние българските състезатели сме превилигировани, че я имаме в близост!
На 5.01.2020 год. започна моят подготвителен лагер в базата, който продължи 22 дни. С мен на подготвителен лагер бяха състезатели от Белгия и Япония, които останаха изключително доволни и впечатлени от предоставените ни условия за подготовка.
Благодаря на Илиян Пищиков и на целия персонал на Национална Спортна База Белмекен! Благодаря за прекрасното отношение и професионализъм през годините! Лично за мен, като професионален спортист, който с гордост носи трибагреника на гърдите си, намирам базата за едно изключително място!
Национална Спортна База Белмекен, която се намира на 2050м. надморска височина, предоставя прекрасни условия, както за подготовката, така и за възстановяването ни по нелекият път към Токио
“ , заяви Дичев в профила си във Facebook.

 Припомняме, че във вчерашния ден най-добрият ни джудист в последните години – Ивайло Иванов също даде мнение по въпроса.

Всичко това се случва поради факта, че преди няколко дни звездата ни в тежка категория в професионалния бокс – Кубрат Пулев, заяви в интервю за „Тема Спорт“, че: „Белмекен е занемарена и състоянието и е много лошо“.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".