Начало Други Ясни са новите дати на държавните първенства по джудо

Ясни са новите дати на държавните първенства по джудо

Ясни са новите дати на държавните първенства по джудо
0

Българската федерация по джудо обяви кога ще се проведат държавните шампионати. Личните първенства ще бъдат в Пазарджик.

На 27 септември ще спорят младежите и девойките до 23 години. На 10 октомври пък ще се проведат турнирите за момчета и момичета, и за младежи и девойки.

Сливен ще бъде арена на джудо хватки в два дни.

На 24 септември Градът на стоте войводи ще посрещне отборните шампионати за момчета, момичета, юноши младша възраст и девойки младша възраст.

На следващия ден ще е Държавният отборен шампионат за мъже и жени.

Държавният спортен календар ще приключи в Панагюриеще с надпреварата за юноши старша възраст и младежи на 31 септември, и девойки старша възраст и девойки на 1 ноември. Шампионатите бяха отложени заради пандемията от коронавирус.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.