Начало Други Защо да считаме Кешаут опцията като бонус от Сезам.бг?

Защо да считаме Кешаут опцията като бонус от Сезам.бг?

Защо да считаме Кешаут опцията като бонус от Сезам.бг?
0

Сигурно вече сте забелязали рекламната кампания на един от най-новите родни брандове в страната. Целта на посочения оператор е да се наложи  и да демонстрира професионализъм, както и внимание към потенциалните си клиенти и всичко това се очаква да гарантира колкото се може по-високи шансове за успех.

Анализаторите дори предоставят специален Sesame бонус код за печеленето на допълнителни и още по-приятни условия за игра, но нека не забравяме, че освен предоставените средства за забавление, клиентите получават и доста добри функции за контрол на риска и по-безопасната игра.

Нека започнем с факта, че дори самите бонуси дават такава възможност – все пак не използваме нашите лични средства и често дори няма да се притесняваме при грешна прогноза. Едва ли някой страда, че бонусът не е изпълнен окончателно или не дава пълната свобода. По-интересното е, че всеки човек може да се възползва от тях, но ако не желае, може да се откаже от самото начало. Впрочем статистиката показва, че са малцина играчите, които наистина  отказват бонусите,  особено след като същите могат да донесат допълнителни печалби,  но всеки клиент има  своя собствена преценка.

Знаете ли коя е най-търсената опция в последните няколко години? Отговорът се крие в кеш-аут функцията. Сигурно се чудите защо все пак се смята за бонус, след като бонусите трябва да предоставят допълнителни средства? Нека разгледаме малко по-подробно самата есенция.

На първо място имаме пълната свобода да правим спортни прогнози и никога повече да не  се притесняваме за крайния резултат. Точно това е функцията на кеш-аут. Да си представим, че сме номинирали един отбор за победител и в хода на самия мач откриваме, че същият тим няма никакви шансове да затвърди своята победа, а това означава  загуба на средства. Кеш-аут елиминира този момент и с помощта на минимална такса, средствата се връщат в нашия профил, а залогът е затворен.

Пак получаваме нашите средства – тоест своите направени по време на игра, но за разлика от бонусите, те ни предоставят възможност да направим колкото се може по-добри прогнози и разбира се, да редуцираме риска. Искаме или не, трябва да поставим тази функция сред бонусите, защото реално без нея ще започнем да инкасираме загуби, а никой не иска точно това, особено след като открием, че има доста брандове, които не използват тази опция.

Тайната тук е, че поне няма да останем с лоши впечатления от любимия тим, понякога се случва да не са на висотата, която търсим и изискваме от тях. Възможно е самите анализатори да го казват, може и самият отбор да дава сигнали, че следващата среща може да е последна за този сезон, но спортните фенове не вярват на фактите и често използват емоцията преди всичко.

Най-вероятно и вие  сте направили това,  може да отричате колкото искате, но това няма да помогне – букмейкърите отдавна са въвели кеш-аут функцията, за да могат да спестят главоболията на всички – те, както забелязваме, не печелят от загубите ви, тук идеята е да се инкасират по-сериозни  успехи и печалби за феновете, защото само така ще се създаде лоялната потребителска група. Трябва да запомним и още един много сериозен факт, някои букмейкъри имат чувство за хумор и дори правят турнири на кеш-аут. Тоест те се опитват да дадат поне някаква печалба на клиентите, които остават несигурни в своите спортни прогнози, а това също е доста добър плюс. Не можем да избягаме от факта, че дори тази функция се смята за водеща при избора на букмейкър, следователно дори новите брандове са принудени да следват основните изисквания.