Начало Видео Николай Добруджански влиза в студиото на „BOEC.BG“ днес (ВИДЕО)

Николай Добруджански влиза в студиото на „BOEC.BG“ днес (ВИДЕО)

Николай Добруджански влиза в студиото на „BOEC.BG“ днес (ВИДЕО)
0

Най-успешният ММА треньор у нас в последните няколко години – Николай Добруджански, е специалният гост в студиото на „BOEC.BG“ тази неделя. Самият той записва мачове на аматьорския и професионален ринг в зората на този спорт у нас до 2009-та, когато прекратява състезателната си кариера. Все пак още може да го видите да се бори на турнири по граплинг и бразилско джу джицу за ветерани.

Освен клуб, развива и популяризира бойните спортове и изкуства и със собствен подкаст, наречен „Кратко и ясно“, макар никога да не е кратък на тема спорт. Наскоро го видяхме и в ролята на коментатор на международната елитна верига SENSHI.

Неговото име безспорно се свързва с най-успешния ММА клуб у нас към момента – варненският „Десант“. Повече от десетилетия там работят и развиват от най-малките възрастови групи до професионалните бойци. Добруджански е личен треньор на част от най-успешните ни професионални ММА бойци. Двама от тях са Никола Дипчиков – носител на наградата „Боец на годината“ за 2020-та на Boec.BG, както и най-добрата ни представителка при дамите Александра Тончева. С успехите и представянето си те заслужиха тази година да са на върха – Дипчиков получи шанс да атакува временната титла в средна категория на водещата организация АСА, а Тончева записа името си като първата българка дебютирала в „Белатор“.

Предлагаме ви част от разговора с Добруджански, а останалото може да гледате в неделя, 25-ти юли, от 19:00 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.

тагове: