Начало Други Железния Майк показа нокаутираща мощ (видео)
0

Железния Майк показа нокаутираща мощ (видео)

Железния Майк показа нокаутираща мощ (видео)
0

Майк Тайсън отново демонстрира какво може да причини дясното му кроше. “Железния” нокаутира Каш Уийлър, след като се появи в последното издание на кеч организацията AEW Dynamite. Бившият световен шампион в тежка категория за втори път се включи като специално подкрепление към „Inner Circle“ в сблъсъка с групата на „The Pinnacle“.
54-годишният ветеран, който се подготвя да проведе два мача до края на годината на професионалния ринг, се наложи да се намесва докато Крис Джерико се бореше с Дакс Харууд. Тайсън имаше и по-ранно включване, отнемайки част от оръжията на двете групи, за да не им позволи да ги използват по време на срещата.
Когато нещата се разгорещиха и край ринга настана меле, станахме свидетели и на ключовото действие на “Железния Майк”. Той трябваше да помогне на Джерико преди Уийлър да го атакува с бейзболна бухалка. Благодарение на тези действия Крис впоследствие стигна и до победата над Харууд.
След края на сблъсъка, Джерико представи Майк Тайсън като нова, безценна подкрепа към „Inner Circle“. Групата трябва да се изправи срещу „The Pinnacle“ на 5 май на “Blood & Guts”.