Начало Самбо и бойно самбо Германка спечели първата онлайн купа по самбо

Германка спечели първата онлайн купа по самбо

Германка спечели първата онлайн купа по самбо
1

Жена триумфира в историческата първа онлайн купа по самбо. Златото и паричната награда от 500 щатски долара спечели Юлия-Мари Хорн (Германия).

На второ място в надпреварата остана испанецът Адриан Лабрадо, а почетната стълба допълниха Мая Бобан (Северна Македония) и Виктория Сергиевская (Русия).

Rosneft Online SAMBO Cup се организира от Международната самбо федерация (FIAS) изцяло онлайн.

Победителят във всяка хватка трябва да покаже бързина, умения в самбо пред камера, тактическа мисъл и да отговаря на нелеки въпроси.

Интернет купата продължава на 27 юни в Африка, на 4-5 юли в Азия и на 11-12 юли в Северна и Южна Америка.

Паричните награди са в размер на 500 щатски долара за първенците, 250 за вторите и 100 за третите (по двама от континент). Победителите от всички континенти ще участват в голям финален турнир, на който шампионът печели 1000, а вторият и третите съответно по 750 и 300 долара.

Мачовете се излъчват на сайта www.sambo.sport.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Comment(1)

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.