Начало Самбо и бойно самбо Лагерът в Колумбия осъмна със „самбо гора“ (СНИМКИ)

Лагерът в Колумбия осъмна със „самбо гора“ (СНИМКИ)

Лагерът в Колумбия осъмна със „самбо гора“ (СНИМКИ)
0

Продължава първият международен лагер по самбо в Колумбия. Атлети от 8 южноамерикански държави тренират заедно в Кали, а освен заниманията в залата участват и в полезни инициативи.

Състезателите посадиха 30 дръвчета и дадоха началото на нова „самбо гора“.

„Надяваме се тази инициатива да бъде за пример на останалите национални федерации по самбо. Това ще възстанови горите в различни части от земното кълбо“, заяви президентът на Колумбийската федерация по самбо – Омар Лопера.

„Започваме една добра традиция. Всяка година участниците в международния лагер ще посаждат нови дръвчета. Така горичката бързо ще се разрастне“, допълни той.

По този начин спортистите не само помагат на околната среда, а и допълнително сплотяват колектива.

Снимки: sambo-fias.org

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.