Начало Самбо и бойно самбо Строежът на Самбо центъра ще приключи 6 месеца по-рано

Строежът на Самбо центъра ще приключи 6 месеца по-рано

Строежът на Самбо центъра ще приключи 6 месеца по-рано
0

Самбо центърът в Москва се строи с много бързи обороти. Уникалната спортна база в квартал „Лужники“ ще изпревари първоначалните срокове с шест месеца.

От местната Община се похвалиха с отличната работа на строителните екипи, които неуморно строят по новото си спортно бижу.

„Ще завършим основната конструкция тази година, шест месеца по-рано от предвиденото. Вече е готова на 43%. Самата сграда е почти изцяло изградена, инсталираме панелите, остъкляваме и сме започнали с довършителни работи. Всички работим неуморно“, заяви Андрей Бохарев, който сред управата на Москва.

В руската столица са подбрали много силен екип от експерти, които зорко следят по обекта.

Сред тях е Хенрик Мьолер, който е участвал в строежа на Музикалния център в Хелзинки и най-големия конгресен център в скандинавските страни – залата в Тампере.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.