Начало Senshi Акредитация за медиите за XVIII Международен летен лагер по бойни спортове 2024
0

Акредитация за медиите за XVIII Международен летен лагер по бойни спортове 2024

Акредитация за медиите за XVIII Международен летен лагер по бойни спортове 2024
0

Уважаеми колеги,

Всички журналисти, фотографи, телевизионни екипи и създатели на съдържание в социалните медии се нуждаят от акредитация за влизане в зоните за пресата на XVIII Международен летен лагер по бойни спортове, който ще се проведе в периода от 30.06 до 07.07.2024. Медийната акредитация („бадж“) се предоставя изключително на членове на пресата, които работят за организации или лично отразяват даден боец.

Медийната акредитация (бадж) е вашият ключ към най-ексклузивните зони на XVIII Международен летен лагер 2024. Тя осигурява достъп до близки зони в съседство с татамитата по време на Световната купа Варна 2024, в близост до ринга на Световната купа KWU SENSHI за аматьори, галавечерта на професионалните боеве SENSHI 22 и зоните за тренировки по време на летния лагер. Лицата, работещи за социалните мрежи на своята организация, няма да бъдат допускани до зоните за тренировки или състезания без тази ценна медийна акредитация (бадж).

За да поискате акредитация, моля изпратете имейл с трите си имена организацията или боеца, когото отразявате, на адрес pr@kwusenshi.com, заедно с уебсайтовете или платформите, където възнамерявате да публикувате материалите си. При одобрение ще получите уведомление по имейл.

Благодарим ви за съдействието.

SENSHI & KWU SENSHI

Media team

тагове: