Начало Senshi Александър Иванов: Ще използвам минусите на Петър Стойков на SENSHI
0

Александър Иванов: Ще използвам минусите на Петър Стойков на SENSHI

Александър Иванов: Ще използвам минусите на Петър Стойков на SENSHI
0

Боецът от Якутия Александър Иванов е следващото голямо предизвикателство пред българската звезда на ринга на SENSHI Петър Стойков. Двамата ще премерят сили на единайстото издание на елитната бойна организация, което ще се проведе на 26-и февруари в Двореца на културата и спорта във Варна.

В интервю за sportyakutia.ru 31-годишният руснак Иванов сподели, че „на хартия“ Стойков е фаворит в битката, но той ще се опита да опровергае тази информация и да излезе като победител от срещата.

Ето какво още сподели Иванов:

„……Гледах двубои на Стойков в YouTube. Той има силни страни, преимущества, но виждам и грешки и минуси в играта му“

Къде и как се подготвяш за двубоя?

– Провеждам подготовката си в спортен клуб „Peek-a-Boo“ в Якутия. Събрах отбора ми и се подготвям без много шум.

Иванов се занимава с кикбокс и муай тай от дълги години. Във визитката му присъстват титли на веригата WKF. Той е участвал и в международни турнири по муай тай в Китай и Тайланд. Печелил е пояс в турнир, който се е провел на известния стадион „Бангло“ в Пукет, Тайланд.

В битката между Стойков и Иванов ще бъде заложена титлата до 70 килограма в стил KWU SENSHI, която състезателят на СК „Амеец“ завоюва на юбилейното десето издание на SENSHI с победа над Жоао Силва.

Иванов допълва в интервюто си за руската медия, че е получил предложение за договор за три битки в набиращата популярност бойна верига SENSHI.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".