Начало Senshi Александър Петров: SENSHI се гледа навсякъде

Александър Петров: SENSHI се гледа навсякъде

Александър Петров: SENSHI се гледа навсякъде
0

Един от най-обичаните български бойци Александър Петров е уверен в себе си преди третото си участие на SENSHI. Варненецът е в търсене на третата си победа на международната верига.

Съперник на българина ще бъде испанецът Рубен Гарсия, като SENSHI 12 ще се проведе на 9-ти юли от 20 часа в Св. Св. Константин и Елена.

Мачът е по правилника на KWU Full Contact в категориа до 82,5 кг.

„Натрупах опит в SENSHI, отпуших се. Подготовката за следващия ми опонент беше забавна, но и мъчителна. Всеки път нямаме търпение за изявата на ринга, за която сме се подготвяли. Гарсия се би на SENSHI 11 в България и видях какво умее, зная какво мога да очаквам от него. Той е класен състезател с доста опит. Една година по-голям е от мен, има мачове навсякъде из Европа“, Петров сподели за „Народен спорт“.

„Ние двамата не сме играли до момент и на SENSHI 12 ще сменим категорията, защото той искаше да се бием в неговата до 82.5 килограма. Аз свалям от 85 кг.“

„SENSHI е на много високо ниво. Хубавото е, че вече е разпознаваема верига, защото се излъчва по цял свят. Така мениджъри от чужбина могат да наблюдават битките и да забележат някой от състезателите. Това е сцена, която се гледа от много хора. Любимият ми стил е К-1, като правилникът на SENSHI също ми допада. Здрав съм и съм подготвен, нямам търпение да дойде мачът“, добави Сашо Петров.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.