Начало Senshi Ахмед Крънич: Бруно Сузано е прекалено възрастен и ще го сваля във втория рунд (ВИДЕО)

Ахмед Крънич: Бруно Сузано е прекалено възрастен и ще го сваля във втория рунд (ВИДЕО)

Ахмед Крънич: Бруно Сузано е прекалено възрастен и ще го сваля във втория рунд (ВИДЕО)
0

Ахмед Крънич излиза тази вечер в спор за европейската титла на SENSHI в категория над 95 кг. и по всички личи планира да се пребори за пояса с апломб срещу една от звездите в организацията – Бруно Сузано. Той дори направи прогноза, че мачът ще приключи в два рунда и когато тези думи идват от един почти 120-килограмов гигант, човек няма как да не бъде респектиран.

Смятам, че Бруно е добър боец, но за мен той е прекалено възрастен. Може да понася доста щети от силови удари, но смятам, че ще го сваля във втория рунд“, каза босненецът пред Boec в часовете преди SENSHI 18.

Разликата помежду им е от цели 12 години. Крънич е едва на 27 и пред него предстоят може би най-силните му дни на ринга, докато Сузано е на 39 и макар да заявява смело, че планира да остане наоколо поне още 5 години, в бойните спортове рядко ставаме свидетели на подобно дълголетие.

Двамата междувременно засвидетелстваха уважение помежду си, като дори признаха, че са отворени към приятелство, но не и на ринга. Там те са длъжни да дадат най-доброто от себе си, ако искат да се превърнат в първите носители на европейската титла на SENSHI.

Бият се винаги с темпо, пресирам опонента си, вкарвам силни ритници, удрям здраво и разполагам с добра издръжливост и техника. Мога да направя добро представяне и страхотно шоу“, каза още Ахмед Крънич в отговор на въпроса, дали е готов да изненада критиците, които твърдят, че гигантите в кикбокса не умеят да се движат и не предлагат нужното зрелище за публиката.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.