Начало Senshi 100-килограмовият Бруно Сузано: От 22 години насам не ям месо (ВИДЕО)

100-килограмовият Бруно Сузано: От 22 години насам не ям месо (ВИДЕО)

100-килограмовият Бруно Сузано: От 22 години насам не ям месо (ВИДЕО)
0

Хранителният режим винаги е в основата на успехите за професионалните атлети. Това важи в особена степен за бойните спортове, тъй като там винаги се преследва и влизане в категория. На Бруно Сузано му предстои да се изправи в спор за европейската титла на SENSHI на 16 септември срещу Ахмед Крънич при най-тежките кикбоксьори в организацията. Португалецът призна преди двубоя, че от 22 години насам не яде месо и въпреки това успява да поддържа лично тегло над 100 кг.

От 22 години насам не ям месо. За мен е по-добре. Чувствам се по-добре, удрям по-силно, тялото ми се чувства отлично. Сега, когато се храня, само след 30 минути мога да тренирам здраво. Получавах болки в стомаха от месото и затова го спрях“, каза Сузано в интервю за Bulgaria ON AIR.

Месото е най-лесният и бърз начин за набавяне на протеини и полезни мазнини. Именно по тази причина са почти задължителен компонент от хранителния режим на бойците. За 39-годишния Бруно обаче това не е така и той е дори е намерил правилната формула, за да си подсигури спортно дълголетие.

Планирам да се бия поне още пет години“, твърдо заявява Сузано и разкрива още, че страхът може да бъде барометър за това, защото, ако започне да се прокрадва преди срещите с опонентите, тогава вече идва време да се свалят ръкавиците.

Истинските почитатели на бойните изкуства може да запазят най-добрите места около плажната арена на международната галавечер SENSHI 18, като билетите за бойното шоу вече са налични в мрежата на Eventim.bg.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“MAX Sport„България Еър”М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITEGol.bgTopsport.bgKwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate NewsFighto.News и Novinata.bg.