Начало Киокушин Бойци от цял свят вече са в Камчия, летният киокушин лагер започна

Бойци от цял свят вече са в Камчия, летният киокушин лагер започна

Бойци от цял свят вече са в Камчия, летният киокушин лагер започна
0

Близо 1600 бойци от цял свят пристигнаха за 13-ия международен летен лагер по карате киокушин в Камчия, който ще продължи до 7-ми юли. Състезатели от 28 държави вече се настаниха в черноморския курорт, а от понеделник започват усилени тревировки в модерния спортен комплекс на Камчия.

Първа пристигна групата на Казахстан, която е най-голямата по време на този лагер и наброява близо 100 души. След нея с малка разлика е тази на Русия, а трети са българските бойци.

Програмата в първия ден започна с Техническа конференция и присъствието на представители на всички държави. На срещата бе коментиран графикът на лагера, като бе акцентирано, че тази година той ще бъде посветен на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз (KWU). Топ инструктори ще правят демонстрации на състезателите, а в две вечери нагледно ще бъде показен чрез професионална гала. Третото издание на SENSHI този път е изцяло посветено на двубои по този нов правилник на карате киокушин, фул контакт. Битките ще бъдат на 3-ти и 4-ти юли в Амфитеатъра на Камчия. Началото ще е 20:00 ч. при безплатен вход.

За пръв път в рамките на лагера ще се проведе и Световна купа на KWU по киокушин за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи. Регистрираните участници са 428 състезатели.

Най-големия международен тренировъчен лагер по карате киокушин, който се организира от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU), ще продължи до 7-ми юли.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.